Lang tid uden lyst

Ja det er ikke meget jeg har skrevet her ret længe, har manglet både lyst og inspiration. Til gengæld har jeg solgt mit Olympus E-510 (til min far), og har så selv købt et Nikon D200 (brugt) inkl. et MB-D200 batterigrep og et Nikkor 28-200 f3.5-5.6G ED-IF AF, efter det kom der et Sigma 150mm f/2.8 Macro til (også brugt 1md gammelt) og sidst men ikke mindst et lysstærkt Nikkor AF-S 50mm f/1.4 G.

Vi var ude og gå en tur igennem Pildammsparken sidste weekend hvor følgende billeder er taget (desværre ikke med mit D200 da det er til rensning/rep) med Maria’s Nikon D40 og ovennævnte 50mm. Er totalt forelsket i det objektiv, det tager nogle helt kanon billeder, og den cremede baggrund er perfekt efter min mening (jo ikke sikkert i andre har samme mening).

A hint of spring (by Hamsteren)

Oblivion (by Hamsteren)
Dead leafs.. (by Hamsteren)

Ellers sker der vel ikke så meget her for tiden, vi prøver på at få orden på lejligheden og kælderrummet (ryddet op i alle de ting vi burde have smidt ud de sidste 2 gange vi er flyttet), og venter på lille Athena komer til verden om nogle måneder.

Skal se om jeg kan blive bedre til at opdatere min blog (ikke at der er nogen der læser den alligevel ;)), har nogle billeder jeg skal have taget af fødselsdagsgave fra svigerfamilien (tak for gavekortene), de billeder burde komme op senest i næste weeken (men jeg lover ikke noget).

6 thoughts on “Lang tid uden lyst

  1. Jag är riktigt imponerad och jag läser din blogg. Jättefina bilder, du är ju duktig du.Kanske fler som borde uppdatera?

  2. Man takker, brokkede mig til Maria at ingen læste (og så havde jeg bloggen på modereret :$)

  3. Jeg læser altid når jeg keder mig =). Og det sker jo ganske ofte hehe.

    Fine billeder og altid coolt med dine billeder!

Comments are closed.