Offentlig transport….

Det kan godt være at politikerne gerne vil have vi skal tage med det offentlige, men så burde de godt nok også smide nogle flere penge efter det område så det er brugbart.

Pendler dagligt mellem Malmö og Ballerup, og der er forsinkelser mindst 2-3 gange pr uge, ikke altid lange forsinkelser men 5-10min 2-3 gange pr uge bliver ret hurtigt irreterende, og så er der altid de der 40min forsinkelser eller mere engang imellem som rigtigt pisser folk af.

Sådan en stødte man jo på i går. Skulle i Fields efter arbejdet, da jeg skulle handle lidt i Bilka, så tager toget 16.43 fra KBH – hvilket var ca. 4-5min forsinket så ikke så slemt. Da man så skulle fra Fields til Svågertorp (Malmö Syd) så kunne man ellers stå og vente på et tog, toget 17.09 fra Ørestad kom 17.29 og var så fyldt at der ikke kunne være flere folk på toget, så kunne man så ellers vente yderligere 13min på at toget 17.29 kom – det kom 17.42, så i stedet for at være i Malmö 17.28 var man der 18.08, virkelig den slags ting der får folk til at tage det offentlige?

Nå men man kom da i det mindste med toget, og her er et billede fra toget jeg kom med, hvilket også var ret godt pakket.

Hurra DSB

1 thought on “Offentlig transport….

Comments are closed.